KSV Sottegem maakt werk van contractverlengingen

Rombaux Gunther
| 0 reacties
KSV Sottegem maakt werk van contractverlengingen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De terugronde moet nog wel beginnen voor KSV Sottegem, toch zit het bestuur niet stil en maakt het werk van de ploeg die volgend seizoen de geel-blauwe kleuren zal verdedigen.

Gisterenavond heeft het bestuur van KSV Sottegem het positieve nieuws gemeld dat maar liefst vijf spelers hun handtekening plaatsten voor een verlengd verblijf aan de Bevegemse Vijvers. Onder hen niet de minste namen;

De 25-jarige kapitein van de ploeg, Kenneth Spitaels, bewees zijn clubliefde door volgende zomer aan zijn zesde seizoen te beginnen in de geel-blauwe uitrusting. De tweede sterkhouder, de 25-jarige spelmaker Vincent Varache, die vorig seizoen bekroond werd als verdienstelijkste speler van de club, twijfelde niet en volgde het voorbeeld van Spitaels. Vincent’s spitsbroeder Didier Haeck, verlengde eveneens zijn contract, net zoals Kjell Knipping, die dit seizoen uitgroeide tot de onbetwistbare rechtsachter, zal straks aan zijn derde seizoen beginnen in de Egmontstad. Tot slot verlengde ook de 19-jarige doublure van doelman De Cabooter, Joost Louvet,  zijn contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties