Nedved kan rekenen op Japanse interesse

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Nedved kan rekenen op Japanse interesse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op het einde van dit seizoen loopt het contract van Pavel Nedved af bij Juventus Turijn. Als de Tsjech het zou willen, kan hij nog wat extra geld scheppen in Japan.

Pavel Nedved zou zijn carrière namelijk kunnen afsluiten bij FC Tokyo. Die club heeft heel veel interesse in de voormalige international. Hij zou in de Japanse hoofdstad vanaf volgende zomer zo'n acht miljoen euro kunnen verdienen als hij zijn handtekening zet onder een contract van twee seizoenen.

"Het is geen onmogelijke missie. De club wil enkele goede spelers aantrekken en Nedved is daarbij zeker een optie. We zullen er alles aan doen om hem naar Japan te halen", laat FC Tokyo-voorzitter Fumitoshi Wakabayashi optekenen in Nikkan Sports.

De 35-jarige Nedved is momenteel bezig aan zijn zevende seizoen in het Stadio Delle'Alpi. In de zomer van 2001 had Juventus Turijn hem weggeplukt bij Lazio Roma. De 91-voudig Tsjechisch international speelde dit seizoen al zeventien partijen en scoorde daarin twee keer. Hij bleef Juventus overigens trouw toen de club twee jaar terug verplicht naar de Serie B zakte door het grote fraudeschandaal dat het Italiaanse voetbal teisterde en waarbij Juventus zwaar betrokken was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties