Nog geen respijt voor Theo Janssen

Nico Wieme
| 1 reacties
Nog geen respijt voor Theo Janssen
Foto: © SC

Theo Janssen moet voorlopig niet op genade van zijn trainer rekenen. De Vitessemiddenvelder weigerde afgelopen weekend mee te reizen naar Rotterdam. Hij keert voorlopig niet terug naar de A-kern.

Vitesse nam het vorig weekend op tegen Excelsior. Theo Janssen kreeg voor het vertrek naar Rotterdam van trainer Aad De Mos te horen dat hij niet in de basis zou starten. Daarop besloot de ex-Genkspeler huiswaarts te keren.
 
Dinsdag zaten Janssen, De Mos en technisch directeur Marc van Hintum rond de tafel. Hoewel het gesprek als positief werd ervaren, is er toch nog een tweede dialoog nodig om de plooien helemaal glad te strijken. Dat zou donderdag plaatsvinden, in het gezelschap van algemeen directeur Paul van der Kraan.
 
De Mos kan nog niet zeggen of de impulsieve middenvelder, die zich al excuseerde, na dat gesprek weer kan aansluiten bij de A-kern. “Janssen is altijd eerlijk en dat waardeer ik zeer. Ik ga dan ook uit van een oplossing, maar ik wil eerst het tweede gesprek afwachten”, aldus de trainer in De Gelderlander.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties