Vercauteren nog even in de wachtkamer

Nico Wieme
| 1 reacties
Vercauteren nog even in de wachtkamer
Foto: © SC

De Belgische voetbalbond was vandaag van plan om met Frank Vercauteren te praten. René Vandereycken ziet in de ex-Anderlechttrainer de ideale opvolger van de afscheidnemende assistent-coach Stéphane Demol. Het voorziene gesprek vindt echter niet plaats.

Frank Vercauteren wordt sinds het afhaken van Marc Wilmots uitdrukkelijk genoemd als voornaamste kandidaat om Stéphane Demol op te volgen als assistent-bondscoach. De voetbalbond (KBVB) had de intentie om vandaag met de ex-Anderlechtman te praten, maar daar blijkt nu niets van in huis te komen.
Uitstel is echter geen afstel. "We zitten een van de komende dagen samen", zegt woordvoerder Nicolas Cornu. "Maar een datum ligt nog niet vast." De KBVB liet wel al verstaan dat Vercauteren, of wie dan ook, in ieder geval niet meer zal verdienen dan Demol.

Bondscoach René Vandereycken praatte eerder al met Vercauteren. De twee coaches zitten op één lijn. Nu moet de voetbalbond zijn fiat nog geven. Het contract van de huidige hulpcoach Stéphane Demol loopt eind dit seizoen af.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties