Vitesse gelooft volop in Claudemir

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vitesse gelooft volop in Claudemir
Foto: © SC

Vitesse Arnhem mag dan wel financiële problemen (gehad) hebben, het denkt alvast in de toekomst veel geld te kunnen vangen voor de Braziliaan Claudemir. De speler kwam nog maar tijdens de afgelopen winterstop naar Gelderland.

Claudemir mocht van Vitesse-trainer Aad De Mos de voorbije twee competitiewedstrijden in de basis beginnen. De Braziliaan deed het erg goed en behoort meteen tot de smaakmakers van het team.

Na het 3-3-gelijkspel gisteren tegen NAC Breda was De Mos uitermate lovend over Claudemir. "Hij gaat ons veel geld opleveren. Santi Kolk was natuurlijk ook heel belangrijk vanavond met zijn twee doelpunten, maar Claudemir was ongetwijfeld de Man van de Wedstrijd", aldus de Nederlandse ex-oefenmeester van KV Mechelen en RSC Anderlecht. 

"Of ik had verwacht dat Claudemir zo zijn stempel op Vitesse zou drukken? We hadden wel al snel door dat hij een uistekende voetballer was en daarom hebben we hem ook aangetrokken. Dat hij zich nu al zo manifesteert, is natuurlijk geweldig", besluit De Mos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties