Laporta blijft volop in Ronaldinho geloven

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Laporta blijft volop in Ronaldinho geloven
Foto: © SC

Joan Laporta, voorzitter van FC Barcelona, wil in de toekomst verder samenwerken met Ronaldinho. Ondanks de mediaheisa rond de international, blijft hij geloven in het kunnen van de Braziliaan.

Joan Laporta is er alles aan genegen om de geruchtenmolen te pareren. De media blijven maar speculeren over een scheiding tussen Ronaldinho en FC Barcelona. "We hopen dat Ronaldinho zo snel mogelijk weer op het veld staat", liet Laporta vandaag nog weten op een persconferentie.

Ronaldinho moet dit jaar zowat aan zijn zwakste seizoen bezig zijn in Catalaanse loondienst. Vorig jaar was hij nog vaak de auteur van knappe bewegingen en magistrale doelpunten, maar dat lijkt dit seizoen allemaal niet meer te lukken. De media zijn er op gesprongen en schreven al dat de Braziliaanse sterspeler blessures zou verzinnen om in het nachtleven van Barcelona te kunnen schitteren. 

Volgens Laporta maakt de 28-jarige Ronaldinho nog altijd deel uit van de plannen van de Nederlandse coach Frank Rijkaard. De media speculeren al lange tijd op een vertrek van de vleugelspeler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties