Bodmer: 'Titel is nog niet van ons'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bodmer: 'Titel is nog niet van ons'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Lyon verkopen ze het vel van de beer nog niet vooraleer hij geschoten is. Aan de boorden van de Rhône ligt een nieuwe Franse titel voor het grijpen, maar dat wil Lyon-speler Bodmer niet gezegd hebben.

Met nog acht wedstrijden te gaan in de Franse Ligue 1 heeft Olympique Lyon een mooie voorsprong van negen punten op eerste achtervolger Girondins Bordeaux. De supporters van Lyon rekenen er al op dat de titel zo goed als binnen is. Matthieu Bodmer, vorige zomer overgekomen van Lille OSC, tempert het enthousiasme wat: "We staan er goed voor, maar zijn er nog lang niet."

"We moeten blijven hard werken zoals we al het hele seizoen doen. Pas als we, met nog twee wedstrijden te gaan, nog altijd negen punten voorsprong hebben, is het kampioenschap definitief binnen", gaat de goed rekenende Bodmer verder. 

Dit weekend speelt Lyon tegen FC Valenciennes. Die ploeg staat in de brede middenmoot van de Ligue 1 en wordt bestempeld als een giantkiller. Vorige weekend ging Bordeaux er nog met 3-1 onderuit. Lyon kan dit jaar overigens voor de zevende opeenvolgende keer Frans landskampioen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties