Kaká wil schitteren op Spelen en WK

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kaká wil schitteren op Spelen en WK
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als het van Ricardo Kaká afhangt, dan speelt hij komende zomer tegen België tijdens de Olympische Spelen. Voorts wil hij van het WK 2010 in Zuid-Afrika het zijne maken. Dat zegt hij in een interview met de sportkrant Lance.

Ricardo Kaká is er van overtuigd dat we het beste van hem nog niet gezien hebben. "Het jaar 2007 was voor mij fantastisch maar ik denk dat ik mij tactisch en technisch nog altijd kan verbeteren", aldus de diepgelovige Braziliaan. Ook op het WK in Zuid-Afrika wil hij schitteren na de miskleun in Duitsland. "In 2010 wil ik een erg hoog niveau halen. Op mijn 28ste ben ik dan op de top van mijn kunnen."

Kaká wil ook dolgraag naar de Olympische Spelen komende zomer in het Chinese Beijing. Daarvoor moet hij wel eerst vrijgegeven worden door zijn club AC Milan en moet Brazilië hem selecteren als dispensatiespeler. "Nog nooit heeft iemand een gouden medaille namens Brazilië gewonnen. Dat motiveert mij enorm, maar het is niet aan mij om hierover te beslissen", besluit de middenvelder van de Rossoneri.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties