Neemt KVSK United revanche bij Tubize?

Niels Hendriks
| 9 reacties
Neemt KVSK United revanche bij Tubize?
Foto: © SC

Donderdag begint de tweede helft van de eindronde in tweede klasse. Leider Tubize krijgt KVSK United over de vloer dat absoluut moet winnen als het nog een kansje wil maken op winst in de eindronde.

Afgelopen zondag stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar aan de Gestelsedijk in Lommel. Tubize ging er met de drie punten lopen, het won van een erg matig United met 0-1. Meteen al de derde wedstrijd op rij dat de Waalse club met 1-0 won in deze eindronde. Dit Tubize heeft dus nog maar eens bewezen dat het een erg moeilijk te bekampen ploeg is. Als het zonder kleerscheuren uit het duel met de Limburgers komt wacht er hen allicht een razend spannend duel met Antwerp voor het plaatsje in eerste nationale.  Bij KVSK United valt het af te wachten of Guido Brepoels zijn manschappen terug gemotiveerd krijgt na de opdoffer van zondag.

Bij Tubeke is Lambot is geschorst, Hernout (verrekking) en Njock (knie) zijn er opnieuw niet bij. De vermoedelijke elf: Berghmans, Brouckaert, Vandenbroeck, Paternotte, Gailly, Lepoint, Neels, Mvuezolo, Remy, Mununga, Diafutua. Invallers: Santos de Matos, Charlier, Arena, Stuckens, Mapumba Wa Kabongo.
Bij de bezoekers van KVSK United is Raymaekers nog steeds geblesseerd. Ook Janssen raakt niet speelklaar net zoals de langdurig afwezigen Pereira en Criel. Oris komt dan weer terug uit schorsing. De vermoedelijke elf: Muyters; De Koninck, Euvrard, Pinxten, Eberle, Delande, Öcal, Beyens, Van de Weyer, Scheelen, Oris. Invallers: Schurmans, Franck, Brouwers, Vanaken.

Pittig detail voor deze wedstrijd, Joeri Van de Velde werd aangeduid om deze wedstrijd te leiden. Van de Velde was de scheidsrechter die Guido Brepoels in de competitie tegen Tubize naar de tribune stuurde omdat hij  een paar keer uit zijn zone gelopen was. Brepoels werd hiervoor drie wedstrijden geschorst, deze schorsing gaan net nu in. Brepoels liet alvast weten dat hij er geen probleem mee heeft dat Van de Velde de partij zal fluiten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties