700 000 euro verschil tussen Aquilani en AS Roma

K M
| 2 reacties
700 000 euro verschil tussen Aquilani en AS Roma
Foto: © SC

700 000 euro. Dat is het verschil tussen wat Alberto Aquilani meer wil per seizoen dan wat AS Roma hem wil geven om hem zijn contract te laten verlengen volgens La Gazzetta dello Sport.

Aquilani wil na zijn contractverlenging 2,4 miljoen euro per jaar verdienen. Roma wil zijn speler “amper” 1,7 miljoen euro geven. Toch wil de Romeinse club de 23-jarige centrale middenvelder niet verliezen. Dat bevestigde Daniele Prade, de technische directeur van de club, donderdag nogmaals op de officiële website van Roma. De onderhandelingen zullen na het Europees Kampioenschap worden verder gezet.
 
Aquilani is een eigen jeugdproduct van Roma, die echter zijn kans kreeg nadat hij tijdens een uitleenbeurt bij Triestina zijn kunnen liet zien. Ondertussen heeft de middenvelder reeds 88 competitiewedstrijden voor de runner-up in de Serie A gespeeld en zeven doelpunten gescoord. Aquilani heeft nog een contract tot 30 juni 2010, maar clubs als Juventus, Inter, Real Madrid en Arsenal hebben zich al gemeld voor de Italiaanse international.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties