Ouders Kaminski leggen keuze voor GB uit

Philippe Crols
| 19 reacties
Ouders Kaminski leggen keuze voor GB uit
Foto: © SC

Thomas Kaminski zal volgend seizoen meetrainen met de A-kern van Germinal Beerschot. Dat nieuws raakte eerder deze week bekend. In Het Laatste Nieuws leggen de ouders van de jonge doelman de keuze voor Germinal Beerschot uit.

Kaminski geldt als een groot talent en is nog maar 15 jaar oud. Heel wat ploegen zaten achter de speler aan. Zo kon de jongeling onder andere naar Arsenal en Manchester City, maar toch koos hij voor Germinal Beerschot.

"Een buitenlands avontuur is op jonge leeftijd volgens ons niet de beste keuze", laten de ouders van de jonge doelman weten. Bovendien was er bij AA Gent ook een groot probleem. "Men kon er ons niet zeggen wie er volgend seizoen de keeperstrainer zou worden. Bij Germinal Beerschot zal hij dan weer mogen meetrainen met de A-kern", vertellen de ouders.

In Gent zijn ze niet echt tevreden over de transfer van Kaminski. "Als zelfs Michel Preud'homme als naam geen garanties biedt, staan wij machteloos. Wij kunnen de naam van de nieuwe keeperstrainer nog niet bekendmaken, maar we deden de tweeling (ook de broer van Thomas speelt bij Gent) een mooi voorstel. Aanvankelijk gingen de ouders ook akkoord, maar plots niet meer", reageert Gilbert De Groote namens AA Gent.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties