Stijnen: 'Proberen beter doen dan vorig seizoen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Stijnen: 'Proberen beter doen dan vorig seizoen'
Foto: © SC

Club Brugge is sinds begin deze week bezig aan de voorbereiding op volgend seizoen. Doelman Stijn Stijnen begint straks aan zijn negende seizoen bij de West-Vlamingen. Hij oppert om realistische ambities te hebben.

Over titels wil Stijn Stijnen in de krant Het Laatste Nieuws liever niet spreken. "We moeten realistisch blijven in onze ambities. Vorig seizoen hebben we er het maximum uitgehaald, rekening houden met het diepe dal waaruit we geklommen zijn", aldus de Limburgse sluitpost.

"We moeten volgend seizoen proberen om nog beter te doen, maar we mogen helaas ook niet vergeten wie we kwijt zijn. Er is nog steeds geen vervanger voor de verongelukte François Sterchele. Vind zo'n type speler maar eens want iedereen wil scorende spitsen", gaat Stijnen verder.

Over zijn persoonlijke ambities wil Stijnen zelf niet veel vertellen. Nochtans werd hij in juni bij de kandidaten gerekend om de Braziliaan Heurelho Gomes op te volgen bij PSV Eindhoven. Uiteindelijk werd het de Zweed Andreas Isaksson. "Ik vraag mij af waarom ik zou moeten vertrekken bij Club Brugge. Ik ken deze club van binnen en van buiten. Ik ben hier gelukkig en daarom heb ik hier ook enkele maanden geleden mijn contract verlengd. Ik zal alleszins nooit van de daken schreeuwen dat ik een buitenlandse transfer verdien. Trouwens, in het buitenland zitten ze tegenwoordig niet echt te wachten op Belgen", besluit Stijnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties