Hasselbaink trekt naar vakbond in conflict met Cardiff

De Nijs Michael
| 0 reacties
Hasselbaink trekt naar vakbond in conflict met Cardiff
Foto: © SC

Meestal maakt een speler ruzie met zijn werkgever als die weigert om hem te laten vertrekken, bij Jerrel Hasselbaink is het net omgekeerd. Cardiff City wil hem kwijt, maar de speler zelf zegt dat hij nog een jaar onder contract ligt bij de club.

Hasselbaink is deze zomer einde contract bij Cardiff City en de club is niet van plan om dat contract te verlengen, bijgevolg moet de Nederlander dus transfervrij op zoek naar een andere werkgever. Enig probleem is dat er een clausule in dat contract staat waardoor de verbintenis automatisch met een jaar verlengd wordt wanneer hij meer dan 36 matchen speelt.

De Nederlander beweert dus dat hij bijgevolg nog een jaar onder contract ligt bij de club uit The Championship en Hasselbaink voelt er niets voor om de club te verlaten. Dat is dan weer een probleem voor Cardiff, want het team kampt met financiële problemen en kan het salaris van Hasselbaink niet meer betalen. Onze Noorderbuur heeft intussen de spelersvakbond PFA ingeschakeld, die moet nu als bemiddelaar optreden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties