Sollied komt nog meer onder druk te staan

Nico Wieme
| 4 reacties
Sollied komt nog meer onder druk te staan
Foto: © SC

Het gaat Trond Sollied niet voor de wind bij SC Heerenveen. De Friezen verloren zaterdagavond opnieuw een oefentreffen. Dit keer was FC Emmen te sterk.

De druk op Trond Sollied zal de komende dagen nog wat toenemen. De Noorse coach van SC Heerenveen verloor opnieuw een oefenwedstrijd. Zaterdagavond bleek FC Emmen in Veenoord een klasse te sterk voor SC Heerenveen. De tweedeklasser won met 3-1 van de topklasser.
 
Sollied heeft duidelijk nog werk aan de winkel. De ploeg uit Friesland kwam in Emmen dankzij een treffer van Donovan Deekman nog wel op een 0-1-voorsprong. In de tweede helft toonde FC Emmen zich zeer trefzeker. De ploeg uit Drenthe ging op en over de eersteklasser dankzij doelpunten van Niek Ripson, Roy Stroeve en Tim Matavz.
 
Het is niet de eerste nederlaag van Heerenveen in deze oefencampagne. Eerder verloor de ploeg in de voorbereiding al wedstrijden van FC Eindhoven en Borussia Mönchengladbach. Sollied zal dringend een serieus konijn uit zijn hoed mogen toveren, wil hij niet in nog nauwere schoentjes terechtkomen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties