Utrecht wil Vandenbergh verhuren

De Nijs Michael
| 3 reacties
Utrecht wil Vandenbergh verhuren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt er sterk op dat we Kevin Vandenbergh volgend seizoen niet meer in het shirt van FC Utrecht zullen zien, de Nederlandse topklasser gaat namelijk twee nieuwe spitsen aantrekken en overweegt daarom een verhuur van onze landgenoot.

Piet Buter, technisch directeur van Utrecht, meldde gisteren dat de club deze week twee nieuwe aanvallers onder contract zal leggen. Een leuke boodschap voor de supporters, maar net iets minder voor Kevin Vandenbergh. De jonge Belg stond namelijk al laag in de rangorde bij Utrecht en dreigt door het aantrekken van nog twee aanvallers helemaal uit beeld te verdwijnen. Utrecht wil Vandenbergh daarom tijdelijk elders posteren, het is niet duidelijk of er concrete interesse is in onze landgenoot.

Buter kondigde dus de komst van twee nieuwe aanvallers aan, maar de man wou niet vertellen over welke twee spitsen het precies gaat. Beide heren moeten namelijk nog door de medische testen raken, als die testen positief zijn, kunnen de spitsen een contract tekenen in Utrecht. De Nederlandse pers meent echter al één van beide aanvallers te kennen, volgens meerdere bronnen zou het gaan om de Braziliaan Coelho die eerder op proef was bij de club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties