Er is geen plaats meer voor Delorge bij Ajax

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Er is geen plaats meer voor Delorge bij Ajax
Foto: © SC

Laurent Delorge zal moeten uitkijken naar een nieuwe club. Onze landgenoot past niet in de plannen van de nieuwe trainer Marco Van Basten. Eerstdaags moet hij verder trainen met de beloften van de Ajacieden.

Laurent Delorge is één van de vier namen die weg moeten bij Ajax Amsterdam. Ook Jurgen Colin, Albert Luque en (nog eens) Kenneth Perez zijn overbodig in de Nederlandse hoofdstad. "We zijn nu drie weken ver en alle spelers hebben evenveel kansen gekregen. In sommige gevallen heeft dat tot nieuwe inzichten geleid. Vandaag vonden we het tijd om duidelijkheid te scheppen aan bepaalde spelers. We willen werken met een selectie van 24 spelers", aldus Ajax-trainer Marco Van Basten op de website van de club.

Laurent Delorge kon nooit potten breken bij Ajax Amsterdam. Het was eigenlijk ook een grote verrassing toen hij vorig jaar in het tussenseizoen van ADO Den Haag naar de roodwitte formatie mocht. Eerder speelde de rechtspoot in zijn carrière voor Racing Jet Waver, AA Gent, Coventry City, Lierse SK en RSC Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties