Bölöni: 'Gaan niet met de B-ploeg spelen'

Philippe Crols
| 0 reacties
Bölöni: 'Gaan niet met de B-ploeg spelen'
Foto: © SC

Standard en Anderlecht vechten vanavond onder elkaar uit wie de Supercup van 2008 in de prijzenkast zal zetten. Vaak wordt de wedstrijd tussen bekerwinnaar en landskampioen als een veredelde oefenwedstrijd beschouwd. Bölöni wil echter wel graag winnen.

Maar de Rouches hebben komende week uiteraard nog een belangrijke wedstrijd op het menu staan. Woensdag komt Liverpool op bezoek in het kader van de voorrondes van de Champions League. "Ik zal dan ook enkele wijzigingen doorvoeren met het oog op de partij van woensdag. Ik ga echter niet het B-elftal opstellen, want ik wil winnen tegen Anderlecht", verklaarde Bölöni tegenover Het Belang van Limburg.

Het wordt voor de nieuwe coach van Standard zijn eerste wedstrijd op Sclessin alsook de eerste wedstrijd met inzet. Over zijn wedstrijdkern lijkt de Roemeen nog niet echt tevreden.

"Marcos is bijvoorbeeld mijn enige rechtsachter en Toama heeft te weinig technische capaciteiten om zijn fysieke gebreken te compenseren", aldus Bölöni. De coach van Standard heeft naar eigen zeggen ook Jovanovic nog proberen te overtuigen om te blijven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties