Kort PL Schotland: Rangers maakt geen fout

In Schotland zijn we toe aan speeldag twee. Zaterdag kwam Glasgow Rangers in actie. De vicekampioen boekte zijn tweede opeenvolgende zege.

Rangers pakt zes op zes
Na de moeizame zege van vorige week heeft Rangers nu ook op speeldag twee gewonnen. Het gaf thuis Hearts partij en het was Lafferty die de score opende. Mikoliunas kreeg voor de bezoekers in de loop van de tweede helft nog rood en Boyd nam pas laat alle twijfels weg.

Hamilton en Aberdeen winnen op verplaatsing
Hamilton ging zaterdagmiddag op bezoek bij Inverness. Het won met het kleinste verschil dankzij een goal van Offiong. Aberdeen heeft hetzelfde voor mekaar gespeeld. Dankzij een treffer van Mulgrew bleef Motherwell zonder punten achter in eigen huis.

Hibs scoren drie maal

Hibernian won zaterdag met 3-2 van Falkirk. Nish had na 25 minuten al voor de 2-0 gezorgd. Higdon scoorde aan de overkant dan wel twee maal, maar tussendoor had Hanlon nog een keertje voor de thuisploeg gescoord.

St Mirren en Kilmarnock deelden op de tweede speeldag de punten. Het bleef zoals het begon: 0-0.