Transfersoap frustreert Benitez

Transfersoap frustreert Benitez
Foto: © SC

Liverpool FC maakt al vier maanden jacht op Gareth Barry. De affaire blijft echter aanslepen en het ziet er steeds meer naar uit dat de Engelse international bij Aston Villa zal blijven.

Gareth Barry staat hoog op het verlanglijstje van Rafael Benitez. De Spaanse manager van Liverpool kon de 27-jarige middenvelder al overtuigen om naar Anfield te verhuizen. Ook kreeg hij Aston Villa zo ver dat ze een prijs op zijn hoofd plakten. Liverpool zou achttien miljoen pond op tafel moeten leggen.

Volgens Benitez heeft Tom Hicks laten weten dat de club over dat geld beschikt. In principe zou de transfer van Barry dus snel kunnen plaatsvinden. George Gillet en Rick Parry zouden echter tegen zijn omdat ze het te veel vinden voor een 27-jarige. Benitez is niet gelukkig omdat hij onvoldoende steun van de bestuurders voelt. Hij vindt dat ze korter op de bal moeten spelen. Toch wil hij verder werken en er het beste van maken.

Opvallend: Barry speelde donderdag Europees met Villa tegen Hafnarfjordur. Hierdoor kan hij niet meer aantreden in de groepsfase van de Champions League voor Liverpool, als de Reds zich kwalificeren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties