Oddo trekt naar Bayern München *UPDATE*

Oddo trekt naar Bayern München *UPDATE*

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt er sterk op dat Massimo Oddo AC Milan gaat verlaten. In tegenstelling tot wat woensdag echter in L’Equipe verscheen zou de 32-jarige rechts-back niet op weg zijn naar Olympique Lyon, maar wel naar Bayern München.

In de laatste week van de transferperiode palmen een hele horde journalisten de lobby van het Atahotel Quark in. Dat is immers de plaats waar in Italië de registratie van de officiële contracten gebeurt. Het is ook vandaar dat het nieuws komt dat Massimo Oddo niet op weg zou zijn naar Lyon, maar eerder naar München. In de komende uren zal er wellicht meer zekerheid komen omtrent deze affaire.
 
Oddo maakte tijdens de wintertransferperiode van 2007 de overstap van Lazio naar AC Milan voor een bedrag van 7,75 miljoen euro. De 34-voudige Italiaanse international speelde tot dusver bij de Milanese ploeg 35 competitiewedstrijden en wist twee maal de weg naar de netten te vinden. De verdediger heeft er tevens nog een contract tot 30 juni 2011.

UPDATE 15U55: Bayern München heeft op zijn officiële website bekend gemaakt dat het Oddo voor een seizoen zal lenen van AC Milan met een aankoopoptie. De rechts-back moet enkel nog de medische testen doorstaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties