Jan Moons organiseert feestjes in de Kempen

Philippe Crols
| 0 reacties
Jan Moons organiseert feestjes in de Kempen

Het was al een tijdje geleden dat we nog iets van Jan Moons gehoord hadden. Gisteren raakte echter bekend dat de doelman een contract had getekend bij derdeklasser Wezet. Vandaag geeft hij in Gazet van Antwerpen uitleg bij zijn overgang.

Jan Moons stemde niet meteen in met een transfer naar de derdeklasser. Vooral de te overbruggen afstand, zo'n dikke honderd kilometer, was niet echt een troef voor Wezet. "Na de tweede en derde afspraak heb ik toch mijn akkoord gegeven. Het contact met trainer Jose Riga is goed en bovendien wil Wezet meedraaien aan de top van derde", aldus Jan Moons in Gazet van Antwerpen.

De ex-doelman van onder andere Germinal Beerschot en Racing Genk neemt dus afscheid van het profvoetbal. Dat is geen onoverkomelijke opgave, want Moons heeft er sinds kort een bezigheid bij. "Ik heb een bedrijftje opgericht dat afterworkparty's in de Kempen organiseert. Daar kruipt behoorlijk wat tijd in en zo is het inderdaad makkelijker afscheid te nemen van het voetbal", aldus de doelman.

Jan Moons heeft heel wat meegemaakt in zijn loopbaan. "Maar de titel met Genk en de bijhorende kwalificatie voor de Champions League tegen Sparta Praag blijven wel de mooiste momenten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties