Björn Sengier depanneert KVSK United

Niels Hendriks
| 1 reacties
Björn Sengier depanneert KVSK United

Door de blessures van hun twee doelmannen zat men bij KVSK United met een probleem. Dit probleem is nu opgelost door de komst van Björn Sengier. De doelman trekt voor een half seizoen naar Noord-Limburg, dit meldde de officiële website van de club.

Afgelopen zaterdag liep United-goalie, Koen Schurmans, een spierscheur op in de partij tegen Namen. Ook hun tweede doelman, Gino Mommers, lag al in de lappenmand door een knieblessure. Hierop zocht KVSK United naar een ervaren vervanger. In de persoon van Björn Sengier hebben ze die nu ook gevonden. Sengier speelt tot eind dit jaar bij KVSK United. Voor de partij van zaterdag bij Oostende is hij nog niet speelgerechtigd.
Sengier was in het verleden onder andere aan de slag bij Eeklo, Cercle Brugge, KMSK Deinze en Zulte Waregem, maar in 2006 maakte de doelman de overstap naar het Nederlandse Willem II. Daar was hij dit seizoen echter derde keeper, na Maikel Aerts en Oscar Moens. Daardoor besloten club en speler in onderling overleg om het contract te ontbinden. De 29-jarige doelman testte onlangs nog bij Tubeke.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties