Scolari: 'Ook Manchester City polste mij'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Scolari: 'Ook Manchester City polste mij'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luiz Felipe Scolari, de manager van Chelsea FC, heeft nog een extra pigment toegevoegd aan de wedstrijd van dit weekend tegen Manchester City. De Braziliaan liet weten dat ook hij werd gepolst om er manager te worden.

"Het klopt dat ze mij de job van manager hebben aangeboden. Het was een goed aanbod, maar toen was ik nog coach van Portugal en ik had nog wat tijd nodig om na te denken", laat Luiz Felipe Scolari weten op BBC Sport. "Ze kwamen me in Portugal opzoeken en spraken over hun ideeën met de club voor de volgende drie à vier seizoenen", aldus de Braziliaan.

Scolari heeft echter bedankt voor de eer en ging uiteindelijk in op een voorstel van Chelsea FC. Manchester City besliste dan om na het negatieve antwoord van de coach zijn steven te wenden naar de Welshman Mark Hughes die wel toehapte.

Manchester City nam daarna wel gepast 'wraak' door op de slotdag van de internationale transferperiode de Braziliaan Robinho weg te kapen vlak voor de neus van Scolari en Chelsea. Bij die plannen zal het echter niet blijven want City-eigenaar Abu Dhabi United Group plant een megabod op de Portugees Cristiano Ronaldo van stadsgenoot Manchester United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties