Bruyninckx: "We hebben geen andere keuze"

Bruyninckx: "We hebben geen andere keuze"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Eendracht Zele en SK Londerzeel staan zondag twee ploegen met nul punten tegenover elkaar. Chris Bruyninckx beseft in Het Nieuwsblad dat de bezoekende ploeg punten moet pakken.

“Zele wordt de volgende opdracht, maar de Oost-Vlamingen prijken ook al met nul op zes”, weet de 30-jarige flankspeler te melden. “Ook daar zal wel het besef groeien dat het zo niet langer kan. Moeilijk dus, maar wij hebben geen andere keuze dan de drie punten te pakken. Wij leven wel met de druk van titelkandidaat, maar die druk moeten wij aankunnen. Drie keer een negatief resultaat kan dus eenvoudigweg niet.”
 
“Eerst was er een hardnekkige ontsteking van de achillespees die mijn seizoensstart in de war stuurde”, kijkt Bruyninckx terug op zijn eigen voorbereiding. “Dan was er de desastreuze Londerzeelse start met als resultaat nul op zes. En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, kwam daar het onverwachte vertrek van Dillen bovenop. Allemaal niet ideaal om van een geslaagde competitie-aanhef te kunnen spreken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties