Dalmat: 'Ik wist dat ik het niveau van Standard had'

Dalmat: 'Ik wist dat ik het niveau van Standard had'

Volg Standard nu via WhatsApp!

Wilfried Dalmat maakte in het tussenseizoen de overstap van AEC Bergen naar kampioen Standard Luik. De Fransman leverde al enkele puike wedstrijden af. "Ik wist dat ik het niveau van Standard had", vertelt Dalmat vandaag in de kranten.

Wilfried Dalmat voegt er in één adem nog aan toe dat er wel nog een verschil is tussen het niveau hebben en het niveau ook wekelijks tonen op het terrein. "Eén keer de pannen van het dak spelen is mooi, maar je moet dat iedere week weer kunnen bewijzen. Daarom ben ik ook gelukkig met de drie Europese matchen die ik met Standard al heb gespeeld", aldus de Fransman.

"Ik heb drie keer op rij op een hoog niveau gespeeld. Net als heel de ploeg. Als je dat drie keer op rij kan, is dat geen toeval meer." Dalmat kijkt ook al uit naar morgenavond wanneer Everton op bezoek komt voor de retun in de UEFA-beker. "Het verschil met de terugwedstrijd in Liverpool is dat we geen vangnet meer hebben. Als we eruitgaan, is het definitief. Dat zou spijtig zijn na een seizoen waar de spelers vorig jaar zo hard voor gewerkt hebben", besluit Dalmat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties