Belgische -17-jarigen blikken Kazachstan in

De Nijs Michael
| 5 reacties

Bij de vrouwen hebben de Belgische -17-jarigen erg zwaar uitgehaald tegen Kazachstan. Het werd in Voeren liefst 12-0, bij de rust stonden onze dames al op een geruststellende 4-0 voorsprong.

Met de vingers in de neus voorbij Kazachstan

België was de betere ploeg, al van bij aanvang van de partij namen onze landgenotes het heft in handen. Onze dames hadden overwicht, brachten leuk voetbal, blonken uit in samenspel en bleven geconcentreerd aanvallen tot het eindsignaal. Bij de rust was het al 4-0, de wedstrijd werd uiteindelijk afgefloten bij een 12-0 stand in het voordeel van België.

OHL opvallend aanwezig in het Belgisch team

OHL had een belangrijk aandeel in de Belgische overwinning. Yana Daniëls en Evi Van Achter speelden de volledige wedstrijd. Jasmien Van den Elsen mocht eveneens starten, maar ze werd na een uur vervangen. Ellen Charlier mocht dan weer opdraven na de rust. Daniëls en Charlier scoorden elk twee doelpunten, Bovendien zorgden ze, net als Van den Elsen, voor mooie assists. Van Achter blonk dan weer uit in de verdediging.