Geraakt Feyenoord voorbij Roda in 'degradatieduel'?

Geraakt Feyenoord voorbij Roda in 'degradatieduel'?

Dat Roda JC - Feyenoord een confrontatie zou zijn tussen twee ploegen uit de kelder van de Nederlandse Eredivisie had niemand verwacht. Maar niets is minder waar. Beide ploegen presteren ondermaats in de competitie en staan zondag oog in oog met elkaar.

Roda won vorige week nog wel het treffen tegen PSV en staat op een vijftiende stek. Feyenoord doet het weliswaar nog slechter. De Rotterdammers staan voorlaatste met slechts één overwinning uit acht wedstrijden. Het gelijkspel tegen SC Heerenveen is voor de roodwitten een bescheiden lichtpuntje in een dramatische competitiestart, maar vorige woensdag kreeg de ploeg van trainer Verbeek opnieuw een nederlaag te slikken in de derby bij Sparta Rotterdam (2-1). Het bestuur van Feyenoord liet deze week nog weten volledig achter de trainer te staan. "De slechte periode heeft lang genoeg geduurd maar een ontslag van Verbeek is niet aan de orde", klinkt het in bestuurskringen.

Feyenoord heeft momenteel zes competitieduels op rij niet gewonnen en heeft zijn laatste zeven uitduels in de Eredivisie verloren. Het is voor Feyenoord dus een duel op het scherpst van de snee. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties