Portsmouth-manager wil Vieira strikken

Portsmouth-manager wil Vieira strikken

Portsmouth heeft met het aanstellen van Tony Adams een manager aangetrokken die niet bij de pakken wil blijven zitten. De nieuwe trainer liet meteen verstaan een aantal versterkingen te willen. Bovenaan zijn lijstje staat Patrick Vieira.

Adams wil bij Inter Milan, de huidige werkgever van Vieira, navraag doen naar het kostenplaatje van de Fransman. Adams liet de Engelse krant de Sunday Mirror weten dat hij zijn zinnen zou zetten op zijn voormalig ploeggenoot. De trainer wil de selectie drastisch omgooien, en wil daarbij ook een aantal (grote) aankopen doen. De Franse verdediger/ middenvelder staat bovenaan het lijstje, maar daar zal het niet bij blijven. De Engelsman denkt dat Vieira, die momenteel ondermaats presteert bij Inter Milan, zijn vorm kan hervinden bij de Zuid-Engelse club.

''Hij is zeker een speler die ik erg graag zou contracteren mocht hij beschikbaar zijn'', aldus Adams in de Sunday Mirror. ''Ik zal het er met José Mourinho, de trainer van Inter Milan, over hebben. Vieira is een winnaar en een grote persoonlijkheid en dus zou ik hem er graag bij willen hebben.''
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties