Asselman: 'Uitgesloten dat Smajic deze winter vertrekt'

De Nijs Michael
| 1 reacties
Asselman: 'Uitgesloten dat Smajic deze winter vertrekt'
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Sulejman Smajic heeft zich de voorbije weken in de kijker van heel wat scouts gespeeld, maar tegen Westerlo haalde de draaischijf van FCV Dender zijn normale niveau niet. Dat is volgens Patrick Asselman het gevolg van alle transfergeruchten.

Smajic stond in het verleden erg dicht bij een transfer naar Anderlecht, maar die keste in extremis af. Uiteindelijk verscheen de spelverdeler toch in ons land, hij tekende deze zomer namelijk een driejarig contract bij FCV Dender. Daar ontwikkelde hij zich intussen tot één van de sterkhouders en dat heeft zo zijn gevolgen, Smajic kan namelijk op heel wat interesse uit binnen- en buitenland rekenen.

"Smajic is plots grof wild geworden bij de managers", bevestigt Dender-manager Patrick Asselman in Het Laatste Nieuws. "Hij werd wel iedere dag door een andere zaakwaarnemer opgebeld. Hij had geen moment rust en daar wijt ik zijn mindere prestatie tegen Westerlo aan. Ze moeten onze spelverdeler het hoofd niet op hol brengen. Hij heeft nog een contract van 2,5 jaar en het is uitgesloten dat hij tijdens de winterstop vertrekt." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties