Coach van Cottbus moet vrezen voor zijn job

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Coach van Cottbus moet vrezen voor zijn job
Foto: © SC

Energie Cottbus zou wel eens snel van coach kunnen wisselen. Het team uit de voormalige DDR staat al een heel seizoen in de onderste regionen van de Bundesliga en nu lijkt het erop dat coach Bojan Prasnikar moet vrezen voor zijn baan.

Momenteel is Energie Cottbus de rode lantaarn in de Bundesliga. In de laatste vijf wedstrijden kon de club maar één punt pakken. De trainer, Bojan Prasnikar, ligt zwaar onder vuur en lijkt niet meer het vertrouwen te hebben van de spelers. Verdediger Igor Mitreski zei dat zelfs letterlijk in de pers.

"Wij verliezen in eigen huis wedstrijd na wedstrijd. Elke keer stelt de trainer een ander team op en ik begrijp echt niet waarom. Vorig jaar waren we nog een team dat angst inboezemde. We konden thuis zelfs winnen van Bayern München, Schalke 04 en Hamburg SV", zegt de Macedonische verdediger van Cottbus.

Energie Cottbus speelt de volgende weken enkele moeilijke duels. De rode lantaarn neem het op tegen VfL Wolfsburg en Bayern München. Tussendoor komt Karslruhe SC op bezoek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties