Zenga's show kost hem een boete

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Zenga's show kost hem een boete
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Walter Zenga, de coach van de Italiaanse eersteklasser Catania Calcio, mag zich aan een boete verwachten van zijn eigen club. Reden hiervoor is zijn 'show' die hij gaf op de Italiaanse televisie

Walter Zenga verscheen na de 3-2-overwinning op Torino enkele minuten te laat bij de live-uitzending. Meteen daarna begon hij ruzie te maken met de presentator van het voetbalprogramma. De directie van de Siciliaanse ploeg noemde het voorval 'betreurenswaardig'.

Zenga weigert al enkele speeldagen om voor de televisiecamera's te verschijnen, een ook zondag deed hij dat niet met volle goesting. Hij had een minutenlange discussie met de presentator. De voorzitter van Catania, Pietro Lo Monaco liet weten dat Zenga nu een boete kan verwachten en dat de club zijn gedrag afkeurt.

"Het gebrek aan ervaring is wellicht de enige reden waarom hij zich zo liet gaan. Hij doet het nochtans goed bij Catania en hij maakt vorderingen, maar op zo'n wijze moet hij zich niet laten gaan", aldus Lo Monaco. Catania staat momenteel op een zevende plaats op zes punten van leider Inter Milaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties