Kinnear probeert ook Shearer te paaien

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kinnear probeert ook Shearer te paaien

Joe Kinnear, manager ad-interim bij Newcastle United, wil ook proberen om clubicoon Alan Shearer terug bij de club te brengen. Kinnear denkt dat de ex-aanvaller een kentering kan brengen in de tegenvallende prestaties van de club.

Alan Shearer heeft onlangs nog op de Britse openbare omroep BBC laten weten dat hij een functie als oefenmeester wel zou zien zitten. Dat is in Newcastle niet in dovemansoren gevallen. Joe Kinnear, de interim-manager, zou maar wat graag de ex-international zien komen. "Ik heb zeer veel respect voor Shearer en mijn deur staat altijd voor hem open. Als hij naar dit intervieuw luistert, dan is hij meer dan welkom om hier alles te komen leren", aldus Kinnear op BBC Radio.

Het valt echter zeer te betwijfelen of Shearer wel gaat ingaan op de uitnodiging van Newcastle United. De vorige manager, Kevin Keegan, had ook al geprobeerd om de analist van Match of the Day binnen te halen. Toen bedankte Shearer al voor de eer. Verwacht wordt dat de 38-jarige ex-topschutter opnieuw het aanbod zal afslaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties