Van Geneugden: 'Ik moet mijn spelers feliciteren'

De Nijs Michael
| 7 reacties
Van Geneugden: 'Ik moet mijn spelers feliciteren'
Foto: © SC

Racing Genk was er niet over te spreken dat de partij tegen AA Gent doorging, maar de Limburgers pakten toch de drie punten. Trainer Ronny Van Geneugden was dan ook opgetogen na afloop van de partij. "Ik moet mijn spelers feliciteren", vertelde de coach.

Zoals gezegd had Racing Genk gisteren liever niet gespeeld. De Limburgers hadden ongeveer vijf uur nodig om in de Oost-Vlaamse hoofdstad te raken en bovendien keerden nagenoeg alle supporters van de Limburgse club terug naar huis. Slechts een dertigtal supporters van Genk raakte uiteindelijk tot in Gent. Voor aanvang van de partij tekende Genk-trainer Van Geneugden dan ook protest aan op het scheidsrechtersblad. "De neutrale zone was niet sneeuwvrij en ik was bezorgd voor de spelers", verklaarde de oefenmeester achteraf.

De partij werd echter toch op gang gefloten en achteraf bekeken mag men daar in Genk blij mee zijn, de Limburgers graaiden namelijk drie punten mee in Gent en dat stemt Van Geneugden tevreden. "Afgelopen week kregen we veel kritiek in de geschreven pers", weet de trainer. "Zaterdag schreef een krant nog twee pagina's vol over de slechte punten van Genk. Tegen Roeselare was het ook niet goed, maar elke ploeg speelt wel eens slecht. Tegen Gent hebben mijn spelers goed gereageerd."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties