Vagner Love beste speler in Russische competitie

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vagner Love beste speler in Russische competitie

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vagner Love, de Braziliaanse aanvaller van CSKA Moskou, is door de trainers van de Russische eersteklasseclubs uitgeroepen tot beste speler van de Russische Premier League. De spits kan overigens op veel belangstelling rekenen van andere teams.

Vagner Love is nog maar de tweede buitenlander die de prijs in de wacht kan slepen. Eerder viel die eer te beurt aan zijn landgenoot Daniel Carvalho. Vagner Love haalde het in de stand voor een aantal spelers van landskampioen Rubin Kazan.

Valery Gazzayev, de coach van CSKA Moskou, vindt de uitverkiezing van Vagner Love terecht. "Iedereen praat over techniek en coördinatie, maar het gaat om het scoren van doelpunten. En dat kan hij als geen ander. Hij scoort altijd en overal."

De 24-jarige Vagner Love wordt al een tijdje gelinkt aan teams uit Engeland, Italië en Spanje. Vooral Manchester City zou fel geïnteresseerd zijn. CSKA Moskou heeft op het hoofd van zijn Braziliaan een transfersom van dertig miljoen euro geplakt. Bij The Citizens speelt overigens een ex-speler van CSKA Moskou die tevens ook Braziliaan is: . Voor hem betaalde Manchester City ruim twintig miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties