Spannende tijden voor de top zes

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Spannende tijden voor de top zes

Tijdens het komende weekend wordt in derde klasse B de 13de speeldag afgewerkt. Voor de top zes worden het alvast spannende tijden.

Zaterdagavond komen reeds vier clubs in actie. Twee van hen, Turnhout en Hoogstraten kunnen alvast een gooi doen naar de voorlopige leidersplaats. Turnhout neemt het op tegen Seraing terwijl Hoogstraten naar Mol-Wezel trekt.

Op zondagmiddag staan ondermeer twee toppers op de affiche. Willebroek krijgt het bezoek van leider Tongeren. Leuk om weten is dat er tussen de leider en het zesde gerangschikte Willebroek een kloof gaapt van amper twee punten. Ook eerste achtervolger Wezet krijgt met RC Mechelen een topper voorgeschoteld. Indien één van hen de partij winnend afsluit en de rechtstreekse concurrenten morsen met de punten kan hen dit een eventuele leidersplaats opleveren. Bocholt en Boom strijden onderling om de winst. Mits het behalen van de drie punten blijft men in het spoor van de top zes.

Ook voor de clubs in de kelder van de rangschikking worden het spannende tijden. Hamoir ontvangt in eigen huis Veldwezelt dat zich stevig nestelde in de middenmoot. Kelmis krijgt met Dessel een club op bezoek dat beetje bij beetje aan een opmars bezig lijkt. Uit zijn laatste drie partijen liet de club een mooie zeven op negen optekenen. Cappellen staat voor de moeilijke trip naar Verviers.


Za. 20u. KV Turnhout - Seraing
Za. 20u. Mol-Wezel - Hoogstraten
Zo. 14.30u. Verviers - FC Cappellen
Zo. 14.30u. Willebroek-Meerhof - Tongeren HM
Zo. 14.30u. Kelmis - Dessel Sport
Zo. 14.30u. Wezet - RC Mechelen
Zo. 14.30 Hamoir - Veldwezelt
Zo. 15u. Bocholt - Rupel Boom

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties