Bayern maakt jacht op Olic

Philippe Crols
| 0 reacties
Bayern maakt jacht op Olic

De competitie in de Duitse Bundesliga is nog niet halverwege, maar landskampioen Bayern München denkt nu al aan versterkingen voor volgend seizoen. Zo maakt de Duitse club momenteel jacht op Ivica Olic, speler van Hamburger SV.

Bij Bayern steken ze de interesse voor de Kroatische international niet onder stoelen of banken. Tegenover het Duitse boulevardblad Bild vertelde voorzitter Karl-Heinz Rummenigge dat de landskampioen Ivica Olic heel graag wil strikken. “Hij is complementair met onze twee andere spitsen, Luca Toni en Miroslav Klose. We zullen er dan ook alles aan doen om hem onder contract te leggen”, liet de voormalige speler van Bayern optekenen.

De regerende landskampioen zal bovendien niet diep in de buidel moeten tasten als het Olic naar de Allianz Arena wil halen. Aan het einde van dit seizoen loopt het contract van de aanvaller namelijk af en kan hij HSV transfervrij verlaten.

Olic scoorde dit seizoen tot dusver zes doelpunten in de Duitse Bundesliga en leidde HSV daarmee naar een voorlopig vierde plaats. In de zomer van 2006 ruilde de 29-jarige spits het Russische CSKA Moskou voor Hamburg, de club waar onze landgenoot Vadis Odjidja Ofoe ook op de loonlijst staat. Als Olic naar Bayern trekt, wordt hij ploegmakker van een andere Belg: Daniël Van Buyten.

Bayern is trouwens niet de enige club die Olic wil aantrekken. Met Juventus, Valencia en Liverpool zijn er immers nog enkele serieuze kapers op de kust. De Duitse landskampioen speelt dus maar beter kort op de bal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties