Benitez verdedigt Lucas tegen fans

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez verdedigt Lucas tegen fans

Spelen voor een topclub is niet gemakkelijk en dat ondervindt ook Lucas Leiva. De jonge Braziliaan krijgt tonnen kritiek te slikken, maar zijn trainer neemt het voor hem op.

Lucas Leiva is bezig aan zijn tweede seizoen bij Liverpool FC. De 21-jarige middenvelder speelde mee in dertien partijen dit seizoen, maar kon nog niet overtuigen. De kritiek van de kenners groeit dan ook met de week en steeds meer fans morren omdat Lucas zoveel speelgelegenheid krijgt. 

Rafael Benitez is echter de grootste fan van Leiva en blijft hem steunen. "Lucas is een fantastische speler en een fantastische prof. Hij was aanvoerder van het Braziliaanse Olympische team en heeft interlands voor de A-ploeg achter zijn naam staan. Meestal zijn Brazilianen technisch sterk, maar Lucas is een harde werker en hij heeft kwaliteiten. Hij kan luchtduels winnen, goede passes versturen en tackelen. Het is een jonge speler in een vreemd land op een moeilijke positie. We moeten hem meer tijd gunnen en dan komt het in orde." (NW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties