Topper met eerste plaats als inzet

Rombaux Gunther
| 9 reacties
Topper met eerste plaats als inzet

Dit weekend wordt de vijftiende speeldag afgewerkt in derde klasse A. Op zondagmiddag staat met Wetteren tegen Oudenaarde de topper van de speeldag op het programma.

Zaterdagavond staan de eerste drie wedstrijden op de agenda in 3de A. Woluwe-Zaventem neemt het in een burenduel op tegen WS Woluwe. De buren uit Woluwe zullen echter stevig weerwerk bieden in deze derby, zij hebben de punten broodnodig in de degradatiestrijd. Sottegem krijgt met Gent-Zeehaven de rode lantaarn op bezoek en URS Centre ontvangt in het Tivolistadion Union.

Vele ogen zullen echter gericht zijn op de topper van de speeldag. Leider Wetteren krijgt zondagmiddag eerste achtervolger Oudenaarde op bezoek. De winnaar van deze partij maakt een grote kans om het jaar af te sluiten als herfstkampioen. Sint-Niklaas, dat aan een stille opmars bezig is krijgt Diegem op bezoek. Wielsbeke was vorige week aan het feest in Aalst en wil in de derby tegen Waregem zijn goede prestatie gaan bevestigen. La Louvière staat voor de moeilijke trip naar de Borinage terwijl Aalst met Peruwelz eveneens voor een moeilijke opgave staat. Deze wedstrijd wordt overigens door organisatorische problemen te Peruwelz afgewerkt in Aalst.


Za. 20u. Woluwe-Zaventem - WS Woluwe
Za. 20u. KSV Sottegem - Gent-Zeehaven
Za. 20u. URS Centre - Union SG
Zo. 14.30u. FCN Sint-Niklaas - Diegem Sport
Zo. 14.30u. Wetteren - KSV Oudenaarde
Zo. 14.30u. SC Wielsbeke - RC Waregem
Zo. 15u. RBD Borinage - La Louvière
Zo. 15u. Peruwelz - E.Aalst
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties