Doelman Malfait (KSVO) weken out met gebroken rib.

carol Vander Cruyssen
| 3 reacties
Doelman Malfait (KSVO) weken out met gebroken rib.
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de Kerstmarkt op de Grote Markt kreeg KSV Oudenaarde Chalet nr. 13 toegewezen. Duidelijk geen geluksgetal, want in Oudenaarde likken ze hun wonden na de turbulente topper op Wetteren. Doelman Malfait,ex EH Dender, is het voornaamste slachtoffer.

In de door de omstandigheden tegenvallende topper in 3de A, pakte Standaard Wetteren de punten en Oudenaarde de kwetsuren, de rode kaarten en een pak frustratie. Doelman Dieter Malfait werd na amper 25 minuten door De Langhe straffeloos zwaar aangetrapt en liep een breuk van de vierde rib op. Hij zal 4 tot 6 weken out zijn. Zijn vervanger, Steven Balcaen, hinkte het laatste halfuur op 1 been. Hij bezeerde zich bij het uittrappen en heeft mogelijk een liesverreking. Na amper 8 minuten liep Sandy Martens tegen een rode kaart aan voor een domme reactie na een niet bestrafte overtreding op hem. Behalve de uitsluiting, hield hij er ook nog een diepe vleeswonde boven de enkel aan over. Michaël Janssens pakte kort voor het einde uit frustratie nog een rode kaart na een toch wel drieste tackle. De fel gecontesteerde scheidsrechter stuurde trainer Leleu uit de neutrale zone, toen hij een waterzak wegtrapte. In een voor de rest nochtans sportieve eerste helft besloot ref Delferiere de match dan maar volledig naar de knoppen te fluiten door het sterk spelende sluitstuk Joris Brewaeys ook nog 2 gele kaarten te geven voor toch wel op zijn minst gezegd "shownummertjes" van zijn vriend De Langhe.

 

Vrijdagavond werd op de Grote Markt in Oudenaarde de Kerstmarkt en de ijspiste plechtig geopend. KSVO baat daar chalet nr. 13 uit. Duidelijk geen geluksgetal voor de ploeg, die toch mag terugblikken op een sterke heenronde met een voorlopige 2de plaats als beloning.

U bent uitgenodigd op het nummer 13 op 18 december op de spelersavond, 19 december op een Happy Hour en 22 en 23 december als de spelers dan zelf de chalet opengehouden. KSVO kan er ondertussen zijn wonden likken…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties