Milan overklast Udinese

Maarten Vandenabeele
| 1 reacties

AC Milan staat opnieuw op de derde plaats na een overtuigende overwinning tegen Udinese. De Rossoneri volgen op 9 punten van Inter. Udinese is pas twaalfde.

De Rossoneri kenden een droomstart: al na 4 minuten kon Pato een voorzet van Favalli binnenkoppen, 1-0. In de 13e minuut was Pato de aangever en bedankte Kakà met de 2-0. De bezoekers uit Udine reageerden en Di Natale vond de aansluitingstreffer in de 17e minuut met een knap schot: 2-1. De vreugde bij Udinese was van heel korte duur, want Pato maakte er een minuut later al 3-1 van. Nog voor de rust werd het zelfs 4-1, toen Seedorf het snelst reageerde nadat een vrije trap van Pirlo op de paal was beland.
Kort na de onderbreking schoot Kakà een bal mooi in de kruising: 5-1. Vanaf toen was de wedstrijd uiteraard helemaal gespeeld.