Ajax vindt de transfersom van Elia te hoog

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ajax vindt de transfersom van Elia te hoog

Eljero Elia lijkt nog niet meteen op weg te zijn naar Ajax Amsterdam. De spits van FC Twente ziet een overstap wel zitten, maar het bestuur van de club uit Enschede plakt een hoge transfersom op zijn hoofd, momenteel te hoog voor Ajax.

"Het wordt moeilijk om op korte termijn een transfer te bewerkstelligen en dat ligt vooral aan de som die FC Twente voor Eljero Elia vraagt. We willen zeker nog een poging wagen, maar we zijn niet bereid om al te diep in de geldbuidel te tasten. We zijn tevreden met de huidige selectie. Met Leonardo en Urby Emanuelson zijn we goed gewapend op de linkerkant", zegt Danny Blind, de technisch directeur van de Amsterdammers, op Sportweek.

Over de toekomst van Leonardo lijkt er ook steeds meer duidelijkheid te komen. Ook mocht Elia toch komen tijdens de winterstop, zou Ajax graag hebben dat de Braziliaan blijft. Hij stond recentelijk in de belangstelling van 1.FC Köln en Panathinaikos Athene, maar Ajax wil Leonardo langer houden.

Joop Munsterman, de preses van FC Twente, vond het eerste bod van Ajax op Elia onacceptabel. "Wij zijn momenteel met Elia aan het praten en de kans dat hij bij ons gewoon zal bijtekenen, acht ik groter dan dat hij naar Ajax zal verhuizen", aldus Munsterman. Elia heeft nog een contract voor anderhalf jaar in Enschede.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties