Rommedahl staat op het lijstje bij NEC Nijmegen

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Rommedahl staat op het lijstje bij NEC Nijmegen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Rommedahl, op een zijspoor bij Ajax Amsterdam, geniet de belangstelling van NEC Nijmegen. De Deen staat hoog op het verlanglijstje van NEC-trainer Mario Been. Dat meldt de Nederlandse krant 'De Gelderlander'.

Dennis Rommedahl heeft van Ajax-trainer Marco Van Basten te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een andere club. De Deense international kwam in 2007 naar de Nederlandse hoofdstad, maar kon nooit brengen wat toenmalig trainer Henk Ten Cate van hem verwachtte.

Sören Lerby, de zaakwaarnemer van de flankaanvaller, heeft laten weten dat Rommedahl het lieft zou blijven in Nederland. NEC Nijmegen is alvast kandidaat. "Er is geld beschikbaar, maar we zouden dat wel graag goed uitgeven. We gaan niet zomaar een nieuwe speler halen. Het moet wel iemand zijn die voor ons een directe versterking kan zijn", aldus NEC-trainer Mario Been.

Het zou ook kunnen dat de club uit Nijmegen een speler verliest tijdens de wintertransferperiode. Peter Wisgerhof, een 29-jarige centrale verdediger, zou de overstap kunnen maken naar FC Twente.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties