Torres en Keane moeten spelen

Torres en Keane moeten spelen

Liverpool FC pronkt momenteel aan de leiding in de Premier League, maar voelt de hete adem van Manchester United in de nek. De sleutel om aan het einde van de rit aan het langste eind te trekken ligt volgens velen in de aanval.

Ian Rush denkt dat Liverpool FC zijn eerste titel sinds 1990 kan pakken als de juiste spelers in de aanval lopen. Volgens hem moeten Fernando Torres en Robbie Keane de kans krijgen om samen te spelen. 

"Ze hebben nog geen kans gehad om hun samenspel op de rails te krijgen. Torres is geblesseerd geweest, maar samen hebben ze wat nodig is om Liverpool te titel te bezorgen. Zonder twijfel ligt de sleutel tot succes bij dat duo", aldus Rush.

"Als Torres speelt, moet Keane ook spelen. Keane is geen diepe spits, maar wel de ideale man in steun van de diepe aanvaller. Als Keane kansen krijgt en zijn goede vorm te pakken krijgt, dan kunnen onze aanvallers wedstrijden binnenslepen. Keane creëert kansen voor anderen en kan zelf ook scoren. Kijk maar hoe goed hij het deed in Tottenham, samen met Dimitar Berbatov."

Rush denkt dat de titelstrijd tussen drie ploegen zal gaan: Chelsea, Man Utd en Liverpool. Hij moet wel toegeven dat de Red Devils favoriet zijn. "Wie boven Man Utd eindigt, wordt kampioen." (NW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties