Grant wordt niet de bondscoach van Bulgarije

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Grant wordt niet de bondscoach van Bulgarije

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Avram Grant wordt niet de nieuwe bondscoach van Bulgarije. De ex-trainer van Chelsea FC onderhandelde de voorbije dagen met de Bulgaarse voetbalbond maar die vindt de looneisen van de Israëliër te gortig.

"Ik heb verschillende keren met Avram Grant gepraat. Een akkoord is vrijwel uitgesloten. We zijn gewoon niet in staat om aan zijn financiële eisen te voldoen. Dat is trouwens ook het geval voor de andere kandidaat die we voor ogen hadden, de Duitser Klaus Toppmöller", aldus ex-doelman en ex-international Borislav Mihaylov die nu de bondsvoorzitter is van de Bulgaarse voetbalbond in de plaatselijke pers.

Mihaylov had eerder al bekend gemaakt dat eind januari er een nieuwe bondscoach zou aangesteld worden, die de ontslagen Plamen Markov moet opvolgen. Naar alle waarschijnlijkheid zal het nu een Bulgaar worden. Markov moest opstappen omwille van de teleurstellende resultaten in de WK-kwalificaties en na de 6-1-nederlaag tegen Servië.

De namen die genoemd worden in Bulgarije als mogelijke opvolgers van Markov, zijn Stanimir Stoilov (de oefenmeester van Litex Lovech, nvdr.) en ex-international Krasimir Balakov. (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties