Analyse Antwerpse eerste provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Antwerpse eerste provinciale

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Antwerpse eerste provinciale werkten alle teams afgelopen weekend hun negentiende wedstrijd af. Leider Oosterzonen kon opnieuw aanknopen met een zege. Onderaan de klassering boekte Kontich zijn tweede opeenvolgende winstmatch.

Oosterzonen wint met kleinste verschil

Leider Oosterzonen kreeg na de uitschuiver van vorige week een moeilijke verplaatsing richting Wijnegem voorgeschoteld. De nummer één bracht het bezoek aan de kanaalploeg tot een goed einde en won met 0-1. Daardoor behoudt Oosterzonen zijn voorsprong van vijf punten op Zwarte Leeuw. Dat won iets overtuigender (0-3) op bezoek bij Wuustwezel. Nieuwmoer lijkt definitief te hebben afgehaakt in de titelstrijd. Het ging op bezoek bij Arendonk de boot in en telt nu al zeven punten minder dan Zwarte Leeuw, de tweede.

Kontich is herboren

Kontich boekte vorige week zijn eerste zege van het seizoen en afgelopen weekend was het opnieuw prijs. De rode lantaarn stuurde Belgica Edegem puntenloos huiswaarts. De laatste in de stand trakteerde zijn thuissupporters op een droge 5-0. De achterstand met Ternesse, de voorlaatste, bedraagt nu nog drie punten. Ternesse verloor in eigen huis van Herentals. Dat staat nu in de veilige middenmoot.

Katelijne, de vierde in de stand, boekte ook een forfaitzege. Vlimmeren was het slachtoffer. Katelijne staat samen met Houtvenne op de vierde plaats. Houtvenne won met het kleinste verschil in eigen huis van Branddonk. 's Gravenwezel verloor onderaan met 1-3 van De Kempen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties