Keane keert terug naar Tottenham Hotspur

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Keane keert terug naar Tottenham Hotspur
Foto: © SC

Robbie Keane (foto) keert na een half jaar Liverpool terug naar Tottenham Hotspur. Beide teams zijn vanmiddag tot een overeenkomst gekomen. Momenteel ondergaat de Ierse aanvaller de medische keuring en later ondertekent hij nog zijn contract in Londen.

FC Liverpool wil de hoogte van de transfersom niet vernoemen, maar bepaalde bronnen maken gewag van zestien miljoen euro. Daarmee doet Tottenham verlies want de Londenaren verkochten Robbie Keane afgelopen zomer voor een som van om en bij de tien miljoen euro. Na Jermaine Defoe is de Ier de tweede aanvaller die terugkeert naar White Hart Lane.

Keane tekende afgelopen zomer een contract voor vier seizoenen bij The Reds maar kon er zich nooit echt doorzetten. Hij moest wekenlang wachten op zijn eerste doelpunt (dat hij scoorde tegen PSV Eindhoven in de Champions League, nvdr) en daarna trof hij nog zes keer raak. Vijf goals scoorde hij in competitieverband.

De voorbije weken deed de Spaanse manager van Liverpool, Rafael Benitez, steeds minder beroep op de Ier die steeds meer misnoegd raakte. Bij Tottenham moet Robbie Keane zijn neus voor doelpunten terugvinden. Hij speelde al 197 wedstrijden voor de Londense club en scoorde daarin tachtig goals.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties