Interview Beyens: "Ik wil opnieuw prof worden"

Kevin Van Cutsem
| 2 reacties
Beyens: "Ik wil opnieuw prof worden"
Foto: © SC

Bjorn Beyens speelt weer voor derdeklasser Dessel Sport. De middenvelder loopt er opnieuw trainer Dany David tegen het lijf, de man die hem bij KVSK op de bank hield. “Vervelend, maar ik denk dat we beide professioneel genoeg zijn om hiermee om te gaan."

Bjorn Beyens (foto boven) nam vorige maand afscheid van tweedeklasser KVSK United. “In de heenronde kwam ik niet veel aan spelen toe, mede door een kleine hamstringblessure. Nu wil ik opnieuw de spelvreugde terugvinden”, aldus Beyens. 

Dat de 21-jarige aanvallende middenvelder een contract tekende voor een half jaar is geen toeval. “Ik heb er bewust voor gekozen. Hoewel ik het huis en de meeste spelers hier nog ken, weet ik weinig over derde klasse. Ik ben nog jong en heb ambitie. Zo wil ik volgend seizoen graag opnieuw prof worden. Met een contract van een half seizoen kan het in de zomer dus nog alle kanten uit.”
 
Dat de jonge middenvelder een versterking is voor Dessel moet niet gezegd worden. “Ik kan deze club nog veel bijbrengen. Het doel is om Dessel zo lang mogelijk uit die gevarenzone te houden. Pas daarna zal ik aan een stapje hoger denken.”
 
Beyens komt bij Dessel trainer Dany David (foto links) opnieuw tegen. Dat is de man die hem bij KVSK op de bank hield.  “Dat is vervelend. Toch is het niet te vergelijken met mijn periode bij KVSK. Dit is een andere club, een andere omgeving met andere spelers. Ik denk dat we allebei professioneel genoeg zijn om hiermee om te gaan”, besluit Beyens. (P)
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties