Legear boos om niet-selectie voor Rode Duivels

Mathias Dumarey
| 34 reacties
Legear boos om niet-selectie voor Rode Duivels
Foto: © SC

Jonathan Legear (foto) is niet te spreken over het feit dat hij niet werd geselecteerd voor de oefeninterland van de Rode Duivels vanavond tegen Slovenië. De Anderlecht-speler denkt dat bondscoach Vandereycken hem niet moet hebben.

"Ik zou uiteraard heel fier zijn mocht ik voor de nationale ploeg mogen spelen, maar ondertussen weet ik al dat ik me geen illusies meer moet maken zolang René Vandereycken de bondscoach is", zegt Jonathan Legear vandaag in de krant Het Laatste Nieuws.

"Blijkbaar moet hij mij niet hebben. Het doet telkens pijn als de selectie bekendgemaakt wordt, maar de dag erna gaat het leven gewoon verder. Ik ben dan ook niet de enige die Vandereycken liever niet ziet komen", gaat de flankspeler van Anderlecht verder.

"Neem nu Tom De Mul of Sébastien Pocognoli. Hij staat met AZ los op kop in Nederland. Hij is nu wel geblesseerd, maar de vorige keren was hij er toch ook niet bij", gaat een boze Legear verder. "Ik begrijp de keuzes van de bondscoach echt niet. Daniël Van Buyten heeft al een hele tijd niet meer gespeeld bij Bayern. Waarom neemt hij dan niemand anders in diens plaats? Omdat hij bij Bayern speelt? Het is duidelijk dat logica niet meer bestaat in voetbal", foetert Legear tot slot. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties