"Bailly is pure wereldklasse"

Steurbaut Kersten
| 37 reacties
"Bailly is pure wereldklasse"
Foto: © SC

Logan Bailly heeft de voorbije weken een verpletterende indruk nagelaten in de Bundesliga. De Belgische doelman wordt door zijn coach wereldklasse genoemd. Het Duitse vakblad ‘Kicker’ roept hem uit tot Speler van de Week.

Borussia Mönchengladbach bengelt nog altijd onderin het klassement, maar de prestaties van Logan Bailly geven de Gladbachse burger moed. De Luikenaar ranselt bijna iedere bal uit zijn doel en bezorgde de Borussen twee gelijke spelen tegen Hoffenheim en Werder Bremen.
 
Zaterdag stond Bailly werkelijk in een schietkraam. Uit 35 pogingen op doel wist Werder Bremen slechts één keer te scoren. “Pure wereldkasse”, reageert trainer Hans Meyer. “Dit kan je geen geluk meer noemen.”
 
“Eén van mijn beste wedstrijden”
 
Bailly zelf toonde zich tevreden met zijn prestatie. “Waarschijnlijk één van de beste wedstrijden uit mijn carrière”, aldus de doelman die vorige week niet geselecteerd werd voor de Rode Duivels. “Ik ben heel blij dat het een punt oplevert.”
 
De uitmuntende prestaties van Bailly zijn ook de Duitse voetbaljournalisten niet ontgaan. “Dat België heel goede chocolade heeft, weten we al langer”, klinkt het in Bild. “Sinds zaterdag weten we dat ze daar ook heel goede doelmannen hebben.”
 
In het Duitse voetbalblad Kicker werd Bailly uitgeroepen tot Speler van de Week.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties