Ooijer keert in principe terug naar PSV

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Ooijer keert in principe terug naar PSV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

André Ooijer (foto) keert volgende zomer zo goed als zeker terug naar PSV Eindhoven. De 34-jarige verdediger speelt momenteel voor Blackburn Rovers. Het Eindhovens Dagblad meldt vandaag dat Ooijer zijn ja-woord heeft gegeven aan PSV.

Adrie Van Kraaij, de technisch manager van PSV Eindhoven, heeft al toegegeven dat een terugkeer van André Ooijer heel waarschijnlijk is. "Het doorgaan van de transfer zal afhangen van een aantal omstandigheden", laat hij weten. Een omstandigheid is bijvoorbeeld de nieuwe coach in Eindhoven. Die is nog niet bekend en het is dan ook nog niet geweten of hij een terugkeer van Ooijer naar de lampenclub ziet zitten.

Ooijer speelde al tussen 1998 en 2006 voor PSV. Hij besliste om tijdens zijn carrière toch nog eens van een buitenlandse competitie te proeven en hij tork naar Blackburn Rovers. De Nederlander heeft nu een aflopend contract op Ewood Park maar hij is wel een basiskracht in het elftal van Sam Allardyce. Ooijer heeft wel laten uitschijnen dat hij zeker niet 'neen' zegt tegen een terugkeer naar zijn vaderland.

De 47-voudig Nederlands international heeft het alleszins naar zijn zin gehad bij Blackburn. "Ik vind het geweldig om in de Premier League te spelen. Het is een groot verschil met wat ik gewoon was in de Eredivisie. Dat was niet alleen zo op het gebied van snelheid en niveau, maar ook de ambiance in de stadions is indrukwekkend. Ooijer speelde in het verleden ook nog voor FC Volendam en Roda JC.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties